Blem VurderingsserviceSiden 1972
Rådgivning & Vurdering - 40 45 45 85
Referencer
Bruun Rasmussen
“Med henblik på at yde en totalservice overfor vores kunder, har vi siden 2002 haft et godt samarbejde med Blem Antiques, etableret 1972, som vil kunne opkøbe de dele af indboet, der ikke er auktionsegnede. Vi har gode erfaringer med Blem Antiques´ indehaver John Blem, som er seriøs og pålidelig. Hans faglige kompetence bygger på mere end 30 års erfaring.”
Advokat Ditlev Nielsen
“Under min tid som Dommer i Taarnby ret, henviste skifterettens personale ofte arvinger til Blem, p.g.a. hans hjælpsomhed og situationsfornemmelse.”
Jurafirmaet Jens Hoffmeyer
“Igennem mit virke som advokat for Kræftens Bekæmpelse igennem 15 år, anvendte vi ofte antikvitetshandler Blem idet vi altid kunne være sikker på hurtig og effektiv borydning af høj kvalitet. Endvidere havde blem en god fornemmelse for, hvilke effekter der var auktionsegnede, hvorefter auktionshuset tilsendte salgsprovenuet direkte til boets konto.”
Jurafirmaet Jens Hoffmeyer
Forfatter Annie Dunch
“Når John træder ind i en mere eller mindre rodet lejlighed med indbo, der skal ryddes er "oprydning", det første, der sker. Før rydningen startes, bringer han - for et kort øjeblik - lejligheden tilbage, som den så ud tidligere. Det synes jeg er en god og værdig måde at arbejde på.”
anniedunch.dk
Bedemand Steen Paludan
“Når et dødsbo skal ryddes taktfuldt, anbefaler vi Blem Antik.”
strandvejens-bedemand.dk
Direktør Ulrik af Rosenborg
“Jeg har i forbindelse med en borydning i den nærmeste familie benyttet mig af Blem’s store viden om antikviteter og deres afsætningsmuligheder. Han anbefalede os at kontakte sin kontaktperson hos Auktionshuset Bruun Rasmussen. Derved fik vi en flot behandling samt et godt salg.”
rosenborgagentur.com
Skatte- og momsrådgiver Frode Holm
“Vi har ved flere lejligheder anbefalet Blem Antik. John Blem er driftsikker og ordholdende.”
revitax.dk
Advokat Jakob Stilling
“Når større eller specielle boer skal realiseres og ryddes har vi i mange år brugt Blem Antik.”
Jakob Stilling
Advokat Christian Mølck
“Vi har i mange år haft gode erfaringer med Blems Antik.”
Mølck & Larsen